Spilleautomaten Harry Trotter the Pig Wizard

Det første man legger merke til ved denne spilleautomaten er kanskje alle ordspillene. En tryllekunstner ved navn «Harry Trotter» er åpenbart inspirert av den populære bok- og filmserien inspirert av den unge tryllekunstneren Harry Potter. I tillegg ser man mange vitser og ordspill inspirert av griser, eksempelvis har spillet en bonusrunde kalt «Squeal or no Squeal», et åpenbart spill på den populære frasen «Deal or no deal».

Dette er et nokså livlig spill med mye energi, den har fire ulike bonusfunksjoner og en trollmann som kan dukke opp når som helst og fylle hele hjul med wild-symboler. Utformingen til spilleautomaten er nokså klassisk, med fem hjul og 20 betalingslinjer. Allikevel skiller denne spilleautomaten seg tydelig ut fra andre spill i bransjen og er absolutt verdt å teste ut.

Grafisk og estetisk sett så er denne spilleautomaten fargerik og modig. Logoen er glitrende og blinkende og det finnes en introduksjonsvideo som setter scenen for videre spilling på en god måte. I videoen vil du se en 3D animert Harry Trotter og noen fine animerte sekvenser med den nevnte tryllekunstneren i hovedrollen. Symbolene forestiller nokså generiske ting man forbinder med tryllekunst, eksempelvis en trollmannshatt, en bok med tryllekunster, og en liten sekk med gullmynter. I tillegg vil du også naturlig nok møte på mange klassiske bokstaver og tall hentet ut fra kortstokker, men disse er allikevel designet på en slik måte at de estetisk sett passer med det øvrige temaet. Lydsporet høres ut som noe tatt ut fra gamle Disney-filmer og spilles kun mens hjulene snurrer. Lydsporet forandrer seg og blir raskere når du får gevinster eller deltar i bonusrunder.

Denne spilleautomaten legger mye vekt på bonusspillene sine, og disse blir som regel valgt ut ved et «klikk og velg»-spill, gitt at du får tre bonussymboler i samme runde.

This slot is bonus game heavy, with the main games being randomly selected by a pick-em game map if you hit 3 of the bonus symbols.

Instillinger

Bak all magien skjuler det seg en spilleautomat med fem hjul, tre rader med symboler og 20 fastlåste betalingslinjer. Du kan velge innsats per runde fra 20 cent opptil 1000 dollar. Det finnes også en «autoplay»-funksjon som lar deg snurre hjulene automatisk opptil 50 ganger.

Den mest lukrative enkeltstående gevinsten kommer fra wild-symbolet. Dette er utformet som den grisete tryllekunstneren selv, med «wild» skrevet under. Om du får fem av disse på en betalingslinje så vil du gange innsatsen din 1000 ganger, fire slike symboler gir deg 50 ganger innsatsen, og tre slike symboler gir deg 5 ganger innsatsen din. Dette wild-symbolet kan også erstatte alle andre symboler på spillet.

Bonussymbolet kan bare dukke opp på hjul nummer 1, 3 og 5. Dette symbolet tar deg med videre til «klikk og velg»-spillet hvor det avgjøre hva slags bonusspill du skal ta del i.

Tilfeldig funksjon

Når som helst i løpet av spillingen så kan Harry Trotter dukke opp på bunnen av hjulene. Noen ganger vil han vifte med tryllestaven sin og kan endre 2 eller tre symboler til wild-symboler. Han kan også uføre tryllekunstner som endrer hjulene til vinnende kombinasjoner.

Bonusfunksjonene

Når du blir tatt med til «klikk og velg»-spillet så vil du se et kart og blir bedt om å velge blant fire ulike sirkler. Det er dermed fire bonusspill å velge blant.

Den enkleste bonusen er rett og slett en pengepremie akkompagnert av et morsomt lydspor. Denne kan være nokså lukrativ.

Andre bonusspill krever mer av din deltakelse. En av disse er «Squeal or no squeal», som er inspirert av tv-showet «Deal or no deal». Du vil bli plassert foran flere bøker og blir bedt om å velge en av disse. Denne vil så avsløre en multiplikator, og vil bli spurt om du godtar eller ikke godtar denne premien. Du kan altså velge totalt fem bøker, og den siste blir gjeldende om du ikke sier deg fornøyd tidligere.

Magic Mirror er en gratisspins modus med ekstra wild-symboler. Disse blir valgt ut ved starten av modusen, og vil da fungere som ekstra wild-symboler i løpet av modusen. Dette betyr at gevinstene dine kan bli signifikant høyere enn hva som er vanlig.

Den siste bonusrunden er utformet som et brettspill hvor Harry beveger seg rundt på brettet og samler inn multiplikatorer, tryllekunstner og mystiske krystallkuler. Dette er et underholdende spill som skiller seg signifikant fra grunnspillet, og er dermed en god atspredelse.

Dom

Dette er et svært morsomt spill, både på grunn av designet, bonusrundene og ordspillene. Den er tydelig inspirert av historien om Harry Potter, men er i tillegg sentrert rundt griser, en morsom vri.

De mange bonusrundene fungerer svært godt og det er tydelig at det lagt mye energi og tid i å gjøre disse så gode som mulig. Spesielt bonusspillet som er utformet som et brettspill fungerer veldig bra og er en fin atspredelse fra grunnspillet.

Privacy Policy